Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Плічопліч

07 Квітня, 2024 р., 10:17
6 квітня у Житомирському районі у ІІІ (районному) етапі змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" з волейболу (на зональному рівні) на базі Березівському ліцею вчасть взяли команди зі Станишівської, Новогуйвинської, Оліївської та Березівської територіальних громад.
06 Квітня, 2024 р., 15:47
6 квітня в Житомирському районі у рамках ІІІ етапу проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" пройшли зональні змагання з волейболу серед юнаків.
06 Квітня, 2024 р., 10:24
Вітаємо збірну команду дівчат Черняхівського ліцею №2 з І місцем в районному зональному етапі змагань з волейболу серед дівчат в рамках проекту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги".
05 Квітня, 2024 р., 20:25
5 квітня на базі ліцею №5 імені Т.Г.Шевченка м. Коростишева відбулися змагання з волейболу (дівчата) ІІІ етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
05 Квітня, 2024 р., 16:40
Сьогодні, 5 квітня, у Житомирському районі стартував ІІІ, районний, етап  спортивних змагань серед учнівської молоді в межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським. У чотирьох громадах – Радомишльській, Черняхівській, Коростишівській та Романівській – у цей день відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків та дівчат – переможців ІІ етапу.  
04 Квітня, 2024 р., 14:14
На Житомирщині розпочався III, районний, етап змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
02 Квітня, 2024 р., 15:39
У громадах Житомирського району змагання в межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» не припинялися і під час весняних канікул.
01 Квітня, 2024 р., 16:59
Ось і добіг кінця ІІ, територіальний, етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Позаду – два  місяці напруженої, але водночас цікавої і захоплюючої боротьби, у якій перемагали дружба, спортивний азарт та командна згуртованість.
31 Березня, 2024 р., 16:00
Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко розповів про підсумки II територіального етапу змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”.
29 Березня, 2024 р., 12:32
Миропільську громаду на районному етапі Змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» з черлідингу буде представляти команда Миропільського ліцею.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь