Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

24 Березня, 2024 р., 09:00
22 березня, уряд ухвалив зміни до нормативно-правової бази, які допоможуть дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, менше чекати на свої нові родини.
22 Березня, 2024 р., 15:52
З початку повномасштабної війни щороку близько 4 тис. дітей залишаються без батьківського піклування. Працюємо над тим, щоби діти виховувалися у родинах, а не в інтернатах чи інших закладах, і тому запроваджуємо новий вид соціальної допомоги для сімей, які тимчасово влаштовують до себе дитину.
20 Березня, 2024 р., 13:22
Прийомна сім’я – це подружжя або окрема особа, які добровільно за плату взяли на виховання і спільне проживання від 1 до 4 дітей. Про це нагадали на сайті громадської спілки «Українська мережа за права дитини», яка є багаторічним партнером Мінреінтеграції.
14 Березня, 2024 р., 09:51
З цією метою за дорученням начальника Житомирської РВА Юрія Тарасюка керівник служби у справах дітей Ольга Присяжнюк спільно з колегами із Любарської селищної ради, директором центру соціальних служб селищної ради зустрілися з працівниками Любарського відділу Житомирської філії Житомирського обласного центру зайнятості та безробітними, які перебувають у центрі на обліку.
13 Березня, 2024 р., 12:22
Сім’я може отримати статус багатодітної, якщо вона виховує трьох або більше дітей. Такі родини мають право на знижку на паливо, житлово-комунальні послуги та інші пільги.
12 Березня, 2024 р., 10:55
Про державну допомогу для ДБСТ розповіли на сайті громадської спілки «Українська мережа за права дитини», яка є багаторічним партнером Мінреінтеграції.
06 Березня, 2024 р., 16:28
5 березня працівники служби у справах дітей Житомирської районної військової адміністрації та служби у справах дітей Миропільської селищної ради  провели спільну робочу нараду.
05 Березня, 2024 р., 12:07
З метою забезпечення реалізації права дітей, які з різних причин перебувають поза межами сімейного виховання, зростати  та всебічно розвиватися в родинному оточенні, у Житомирському районі триває робота з пошуку кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі та потенційні опікуни.
01 Березня, 2024 р., 13:43
Конвенцією ООН про права дитини визначено, що дитині для гармонійного розвитку необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері любові, добра та розуміння. Але, на жаль, є діти, які з певних причин не можуть проживати з біологічними батьками. Саме для таких дітей необхідно розвивати альтернативні форми сімейного виховання.
28 Лютого, 2024 р., 14:08
Сьогодні, щоб стати кандидатами у прийомні батьки, батьки-вихователі, громадяни України можуть подати заяву на порталі "Дія".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь