Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціального захисту населення

07 Лютого, 2024 р., 09:22
З початку повномасштабної війни міжнародні гуманітарні організації активно надають підтримку Україні й українським громадянам, зокрема, й у вигляді грошових виплат.
05 Лютого, 2024 р., 10:56
Уряд продовжив виплату допомоги на проживання ВПО. Всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, виплати автоматично буде продовжено до 1 березня (без додаткового звернення), - повідомляють в Міністерстві юстиції України.
16 Січня, 2024 р., 10:55
Кількість зареєстрованих заяв і черговість надання реабілітаційних послуг (відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 р. № 309) без зазначення персональних даних, - повідомляє управління соціального захисту населення Житомирської РВА.
05 Січня, 2024 р., 11:54
«Пакунок малюка» – це  одноразова натуральна допомога від держави сім’ям, у яких народилася дитина*. Мета цієї програми – підтримати  родину новонародженого та допомогти їй  забезпечити належний догляд за немовлям. 
28 Грудня, 2023 р., 15:09
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від від 7 березня 2022 року № 214 “Деякі питання надання державної соціальної допомоги та пільг на період введення воєнного стану” (далі - Постанова) соціальна допомога на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що була призначена, продовжується на період воєнного стану та протягом одного місяця після його припинення чи скасування, а саме:
21 Грудня, 2023 р., 17:41
Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до Порядку забезпечення допоміжними засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби, їх переліку. Це допоможе покращити механізми відшкодування вартості таких засобів і удосконалити забезпечення протезами українців, які їх потребують.
19 Грудня, 2023 р., 13:36
Про це розповіла заступниця начальника ГУ ПФУ в Житомирській області Наталія Макшаєва.
18 Грудня, 2023 р., 14:31
У рамках запровадження послуги з формування життєстійкості Міністерство соціальної політики залучає територіальні громади з усієї України до реалізації пілотного проекту.  
14 Грудня, 2023 р., 14:00
Кожна сім’я, в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка» (бебі бокса). Це – набір із понад 90 якісних засобів та виробів – усе, що точно знадобиться в перші місяці для догляду за немовлям: підгузки, пелюшки, ковдри, матрац, рушник, засоби гігієни, іграшки тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь