Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ оборонної роботи та цивільного захисту, охорони праці

Перелік об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту Житомирського району

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

15 Жовтня, 2024 р., 11:03
Підвищена вологість та висока температура на початку жовтня відкрили початок осіннього сезону грибів. Разом із тим, різко зросла кількість отруєнь. За оперативними даними, з початку 2024 року, від отруєння дикорослими грибами постраждали 90 осіб, із них — 19 дітей, тільки за перші два тижні жовтня отруїлися грибами 55 людей, із них — 9 дітей. Завдяки оперативній роботі медиків всі постраждалі живі та отримують необхідну допомогу.
09 Жовтня, 2024 р., 10:26
З початком опалювального сезону багато домогосподарств, особливо у сільській місцевості, повертаються до використання пічного опалення. Печі та каміни можуть бути чудовим способом обігріти оселю, проте неправильне використання цього виду опалення може призвести до небезпечних ситуацій.
08 Жовтня, 2024 р., 14:51
7 жовтня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко  провів розширену нараду щодо виконання на Житомирщині мобілізаційного завдання Генерального штабу Збройних сил України.
19 Вересня, 2024 р., 15:20
У Житомирському районі, в рамках проведення всеукраїнських навчань, відбулися тактико-спеціальні навчання щодо дій органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту під час виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з аваріями на об’єктах критичної інфраструктури, які виникли внаслідок воєнних дій.
17 Вересня, 2024 р., 16:44
Сьогодні, 17 вересня, у селищі Биківка Романівської громади відбулося урочисте відкриття чергового в Житомирському районі підрозділу добровільної пожежної охорони. Символічно, що ця неординарна для громади подія припала на день професійного свята рятувальників.
16 Вересня, 2024 р., 16:13
Сьогодні 16 вересня, під головуванням першого заступника начальника Житомирської РВА Сергія Кириченка у змішаному форматі відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
10 Вересня, 2024 р., 14:46
Спалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків без дозволу відповідних органів заборонене законодавством України.
29 Серпня, 2024 р., 16:24
Сьогодні, 29 серпня, в онлайн режимі відбулося чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яке провів перший заступник начальника Житомирської РВА Сергій Кириченко.
27 Серпня, 2024 р., 14:00
Щоб захистити побутові прилади від перепадів електричного струму в мережі, можна скористатися наступними методами:
14 Серпня, 2024 р., 15:44
Освітній серіал «Протимінна безпека» покликаний забезпечити життєво необхідні знання про мінну загрозу та вибухонебезпечні предмети (ВНП). Україна є найзамінованішою країною світу, і кожен має бути обізнаним про потенційні небезпеки в містах і селах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь