Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ оборонної роботи та цивільного захисту, охорони праці

29 Березня, 2024 р., 10:25
Це кулькові осколкові авіаційні бомби ШОАБ-0,5. Ними ворог дистанційно мінує нашу землю. Зовні вони схожі на невеликий м’ячик сріблястого кольору. Своїм виглядом можуть привертати увагу дітей. Тож попередьте про небезпеку близьких!
25 Березня, 2024 р., 10:09
У школярів весняні канікули, і у дітей з’явиться значно більше вільного часу. Тож, щоб батьки не хвилювалися за здоров’я і життя дітлахів, необхідно говорити з ними про електробезпеку.
22 Березня, 2024 р., 10:57
Що робити, якщо вимкнулась електрика. Поради, що будуть корисному кожному.
19 Березня, 2024 р., 11:12
Нагадуємо, як правильно носити світловідбивачі. Найефективнішими місцями є рухливі частини тіла людини — кінцівки, суглоби, тулуб. Водієві для адекватної оцінки ситуації на дорозі потрібно не лише помітити світлоповертальний елемент, а і зрозуміти, що це пішохід, та визначити напрямок його руху.
14 Березня, 2024 р., 16:39
Цей рух мав свій початок ще 2014 року, у період Революції Гідності. А в перші тижні повномасштабного  вторгнення російських військ на територію  України, продемонструвавши нечувану силу єдності, майже 100 тисяч людей за покликом душі і серця  вступили до лав територіальної оборони. Згодом більшість цих підрозділів перетворилися на військові частини силових структур, які чинили жорсткий спротив і продовжують нещадно бити ворога.
13 Березня, 2024 р., 16:53
Навчити населення правильно діяти у надзвичайних ситуаціях та в умовах терористичної агресії  – одне з пріоритетних завдань, що стоять сьогодні перед державою. Консультаційні пункти з питань цивільного захисту є осередком інформаційно-просвітницької роботи та пропаганди знань серед населення.
15 Лютого, 2024 р., 11:15
Друзі, температура повітря постійно коливається, а водойми вкриваються тонкою кригою. Це свідчить про те, що перебувати на такій поверхні небезпечно!
12 Лютого, 2024 р., 11:16
Спеціалізований Клас безпеки, де у невимушеній обстановці можна навчати дітей правилам безпечної поведінки в різних ситуаціях, сьогодні відкрили на базі Андрушківського ліцею Житомирського району. До його відкриття долучились керівники органів місцевого самоврядування, відділу освіти, працівники Національної поліції та фахівці ДСНС.
09 Лютого, 2024 р., 09:29
Знаходьте безпечне місце під час повітряних тривог швидко та зручно на новій інтерактивній мапі укриттів у Дії. А ще переглядайте адресу, вид укриття, його рейтинг та фото. Дізнавайтеся інформацію про доступ та скільки людей воно вміщує.
06 Лютого, 2024 р., 14:53
Стартував XIII Всеукраїнський конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей – 2024», приурочений до Всесвітнього дня охорони праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь