Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ оборонної роботи та цивільного захисту, охорони праці

17 Квітня, 2024 р., 14:43
Сьогодні, 17 квітня, відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яке провів перший заступник начальника Житомирської РВА Сергій Кириченко. Участь у засіданні взяв заступник голови Житомирської районної ради Володимир Палій, у режимі онлайн – голови територіальних громад.
04 Квітня, 2024 р., 13:20
Внаслідок російської агресії значна частина нашої держави забруднена вибухонебезпечними предметами (ВНП).
01 Квітня, 2024 р., 14:47
Сьогодні, 1 квітня, перший заступник начальника Житомирської РВА Сергій Кириченко в режимі онлайн провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).
29 Березня, 2024 р., 10:25
Це кулькові осколкові авіаційні бомби ШОАБ-0,5. Ними ворог дистанційно мінує нашу землю. Зовні вони схожі на невеликий м’ячик сріблястого кольору. Своїм виглядом можуть привертати увагу дітей. Тож попередьте про небезпеку близьких!
25 Березня, 2024 р., 10:09
У школярів весняні канікули, і у дітей з’явиться значно більше вільного часу. Тож, щоб батьки не хвилювалися за здоров’я і життя дітлахів, необхідно говорити з ними про електробезпеку.
22 Березня, 2024 р., 10:57
Що робити, якщо вимкнулась електрика. Поради, що будуть корисному кожному.
19 Березня, 2024 р., 11:12
Нагадуємо, як правильно носити світловідбивачі. Найефективнішими місцями є рухливі частини тіла людини — кінцівки, суглоби, тулуб. Водієві для адекватної оцінки ситуації на дорозі потрібно не лише помітити світлоповертальний елемент, а і зрозуміти, що це пішохід, та визначити напрямок його руху.
14 Березня, 2024 р., 16:39
Цей рух мав свій початок ще 2014 року, у період Революції Гідності. А в перші тижні повномасштабного  вторгнення російських військ на територію  України, продемонструвавши нечувану силу єдності, майже 100 тисяч людей за покликом душі і серця  вступили до лав територіальної оборони. Згодом більшість цих підрозділів перетворилися на військові частини силових структур, які чинили жорсткий спротив і продовжують нещадно бити ворога.
13 Березня, 2024 р., 16:53
Навчити населення правильно діяти у надзвичайних ситуаціях та в умовах терористичної агресії  – одне з пріоритетних завдань, що стоять сьогодні перед державою. Консультаційні пункти з питань цивільного захисту є осередком інформаційно-просвітницької роботи та пропаганди знань серед населення.
15 Лютого, 2024 р., 11:15
Друзі, температура повітря постійно коливається, а водойми вкриваються тонкою кригою. Це свідчить про те, що перебувати на такій поверхні небезпечно!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь