Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість та підзвітність

25 Квітня, 2024 р., 17:16
Публічна участь та взаємодія з громадськістю є ключовими складовими впровадження принципів прозорості та відкритості у державному управлінні.
24 Квітня, 2024 р., 16:47
Робоча група «Прозорість та підзвітність» продовжує аналізувати закупівлі на Житомирщині. Цього разу робочою групою проаналізовано реалізацію 7 об’єктів в рамках програми з відновлення України за кошти Європейського інвестиційного банку. Зокрема це будівництво дитячого садка у с. Високе, капітальний ремонт Малинівського ліцею та Малинського ліцею № 2, реконструкцію відділення екстреної медичної допомоги в Житомирській лікарні №2, капітальний ремонт Ружинської гімназії, реконструкцію інфекційного відділення у с. Гуйва та будівництво хірургічного корпусу у м. Звягелі.
21 Квітня, 2024 р., 10:17
На майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко традиційно підбив підсумки роботи за тиждень.
19 Квітня, 2024 р., 16:04
Під час брифінгу йшлося про тендерні закупівлі, які пов’язані з закладами освіти та охорони здоров’я.
18 Квітня, 2024 р., 14:14
Про це повідомляє Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.
18 Квітня, 2024 р., 11:51
Робоча група «Прозорість та Підзвітність» при обласній військовій адміністрації продовжує аналіз публічних закупівель, оголошених різними суб’єктами господарювання області на предмет доцільності та необхідності витрачання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.
16 Квітня, 2024 р., 14:58
Ще з 01 серпня 2023 року в “Дії” стартував прийом заявок на компенсацію за зруйноване через війну житло. Компенсації виплачуються одноосібним власникам житла, яке було зруйноване через бойові дії після 24 лютого 2022 року, не підлягає відновленню і розташоване на неокупованій території та не в зоні активних бойових дій, а вже 27 грудня 2023 року розпочалася видача житлових сертифікатів.
12 Квітня, 2024 р., 10:26
Під час брифінгу йшлося про тендерні закупівлі, які пов’язані з квадрокоптерами для ЗСУ, деревиною для лікарні та шкіл, укриттям.
11 Квітня, 2024 р., 08:40
Продовжуючи діяльність у сфері забезпечення прозорості та підзвітності, робоча група “Прозорість та підзвітність” при Житомирській обласній адміністрації продовжує активно працювати. Висококваліфіковані фахівці проводять постійний моніторинг та аналіз закупівель, що здійснюються на території Житомирщини. Це необхідно для запобігання зайвим витратам та ефективному використанню бюджетних коштів, особливо в умовах воєнного стану, коли кожна гривня має надважливе значення.
09 Квітня, 2024 р., 12:35
У 2024 році до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) вже приєдналося 7,6 тис. нових користувачів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь