Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість та підзвітність

23 Березня, 2024 р., 13:05
На майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко традиційно підбив підсумки роботи за тиждень.
22 Березня, 2024 р., 10:15
Під час брифінгу йшлося про аналіз низки публічних закупівель у березні поточного року із сумою закупівель, яка перевищує 5 мільйонів.
21 Березня, 2024 р., 09:24
Члени робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Житомирській РВА провели моніторинг закупівель по 30 територіальним громадам. Під час засідання робочої групи було винесено на розгляд 3 із 11 закупівель, які пов’язані з ремонтом та будівництвом.
19 Березня, 2024 р., 16:06
У Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації держслужбовці та посадові особи місцевого самоврядування долучилися до навчання за загальною короткостроковою програмою “Реалізація права громадян на звернення”.
18 Березня, 2024 р., 14:09
Робота з даними стає все більш популярною серед українських медіафахівців, адже дає змогу створювати аналітичні матеріали у візуально сприйнятливій формі.
14 Березня, 2024 р., 13:03
Представники робочих груп «Прозорість та підзвітність» Житомирщини взяли участь у вебінарі Національного агентства з питань запобігання корупції на тему «Організація роботи з декларування».
13 Березня, 2024 р., 17:11
Державна аудиторська служба України продовжує проводити моніторинг процедур закупівлі в Житомирській області.
11 Березня, 2024 р., 13:52
Відтепер члени сімей публічних службовців можуть погодити передачу своїх даних для заповнення декларацій у декілька кліків у застосунку Дія. Для цього потрібно у Дії підтвердити належність до члена сім’ї декларанта і передачу декларанту даних про себе. А Національне агентство запобігання корупції (НАЗК) збере всю необхідну інформацію і передасть декларанту.
07 Березня, 2024 р., 10:07
З врахуванням того що наразі триває перший фінансовий квартал основними предметами закупівлі є: послуга з постачання теплової енергії та електроенергії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь