Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість та підзвітність

06 Березня, 2024 р., 11:51
Агентство відновлення запровадило нову методику закупівель експлуатаційного утримання доріг, яка зробить процедури закупівель та виконання робіт більш прозорими та ефективними, дозволить збільшити конкуренцію та обрати надійні та спроможні компанії.
01 Березня, 2024 р., 11:50
В Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації 319 держслужбовців та особи місцевого самоврядування  долучилися до навчання за загальною короткостроковою програмою «Формування професійних компетентностей державних службовців».
01 Березня, 2024 р., 11:43
Під час брифінгу йшлося про аналіз 33 публічних закупівель з очікуваною вартістю понад 5 мільйонів гривень, які оголошувались суб’єктами господарювання в Житомирській області, в тому числі медичними закладами.
29 Лютого, 2024 р., 16:16
Сьогодні, 29 лютого, під головуванням заступника начальника Житомирської районної військової адміністрації  В’ячеслава Авраменка відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» при Житомирській РВА. 
28 Лютого, 2024 р., 09:21
Прогрес у протидії корупції є ключовою умовою не тільки на шляху набуття Україною членства в ЄС і НАТО, а й критично важливим завданням під час воєнного стану. Щоб зменшити корупційні ризики у земельних відносинах та посилити захист прав землевласників та замлекористувачів, Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть 5,6 млн грн фінансування на розробку та втілення проєкту із запобігання корупції  та рейдерству.
26 Лютого, 2024 р., 16:22
Діяльність робочих груп “Прозорість та Підзвітність” на Житомирщині спрямована на зміну відношення громад, а також бюджетних установ до проведення закупівель за бюджетний кошт під час війни. Головне завдання – запобігти проведенню тендерів, нагальна необхідність яких є неочевидною.
23 Лютого, 2024 р., 14:21
Під час брифінгу йшлося про аналіз 66 закупівель, оголошених громадами області. Зокрема, щодо капітального ремонту Малинівського ліцею Малинської міської ради.
22 Лютого, 2024 р., 11:52
В Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації 127 держслужбовців та 53 посадові особи місцевого самоврядування долучилися до навчання за загальною короткостроковою програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах публічної влади».
19 Лютого, 2024 р., 15:08
Житомирську обласну військову (державну) адміністрацію підключено до Єдиного порталу повідомлень викривачів. Цей крок є частиною стратегії боротьби з корупцією в Україні та впровадження політики прозорості і доброчесності в діяльності державних інституцій, передбаченої Законом України „Про запобігання корупції” та Державною антикорупційною програмою на 2023-2025 роки.
16 Лютого, 2024 р., 12:37
Зокрема, йшлося про тендерні закупівлі, опрацьовані Житомирської районною військовою адміністрацією, які станом на 01 лютого оголошені територіальними громадами та їх головними розпорядниками коштів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь