Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість та підзвітність

15 Лютого, 2024 р., 12:54
Робоча група «Прозорість та підзвітність» Житомирської обласної військової адміністрації на черговому засіданні опрацювала оголошені закупівлі, по яким Державна аудиторська служба України проводить моніторинг публічних закупівель.
13 Лютого, 2024 р., 09:18
Робоча група «Прозорість та підзвітність», утворена при Житомирській обласній військовій адміністрації, на черговому засіданні розглянула публічні закупівлі  вартістю більше 5 млн грн, оголошені замовниками у Житомирській області.
09 Лютого, 2024 р., 15:50
Зокрема під час брифінгу йшлося про реконструкцію лікувального корпусу (дитяче відділення) в обласному протитуберкульозному диспансері під інфекційне відділення та про реконструкцію (термосанацію) комунального закладу вищої освіти навчального корпусу Житомирського базового фармацевтичного коледжу Житомирської обласної ради.
31 Січня, 2024 р., 14:12
30 січня у Житомирській ОВА відбулася зустріч керівництва ОВА з представниками АТ “Прозорро.Продажі”, Регіонального відділення Фонду Державного майна України, ОМС, регіонального та релокованого бізнесу, акредитованих майданчиків, з якими працюють органи місцевого самоврядування. Від Житомирської ОВА участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, а також представники профільних структурних підрозділів ОВА.
31 Січня, 2024 р., 09:29
Під час брифінгу йшлося про тендерні процедури в рамках державних закупівель, які були розглянуті у межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність».
29 Січня, 2024 р., 13:41
На черговому засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» були розглянуті оголошені органами Державної аудиторської служби України моніторинги публічних закупівель.
26 Січня, 2024 р., 15:18
Сьогодні, 26 січня, відбулося засідання робочої групи в оновленому складі. На якому було проаналізовано публічні закупівлі, оголошені у січні поточного року відповідно до нових затверджених річних планів закупівель.
20 Січня, 2024 р., 11:50
Про це розповів начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.
18 Січня, 2024 р., 09:30
У 2022 році майже 150 000 українських держслужбовців отримували зарплату за рахунок Прямої бюджетної підтримки США (Direct Budget Support — DBS). Проводимо опитування в Дії, щоб посилити контроль за обігом цих коштів.
16 Січня, 2024 р., 17:00
При Житомирській районній військовій адміністрації створено робочу групу з питань протидії корупції «Прозорість та підзвітність». Відповідне розпорядження 15 січня 2024 року підписав начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь