Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ти як?

24 Січня, 2024 р., 09:03
Координаційний центр з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України розпочинає новий сезон інтерв’ю з експертами на тему ментального здоров’я.
23 Січня, 2024 р., 13:21
25 січня о 10:00 запрошуємо долучитися до експертної зустрічі-презентації Програми життєстійкості, розробленої у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованою Першої леді Олени Зеленської.
23 Січня, 2024 р., 09:44
Коли тривожність краде думки, згадуйте просту техніку дихання по трикутнику. Вона допоможе приборкати емоції та зібратися. Ритм дихання можна змінювати та робити його найбільш комфортним для себе.
22 Січня, 2024 р., 16:12
Тривожність і відчуття напруги в тілі — основні наслідки тривалого стресу, згідно з останнім дослідженням Gradus Research за жовтень 2023 року. Ці симптоми — вагома причина звернутися до спеціаліста або свого сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер може надавати підтримку з ментального здоров’я.
19 Січня, 2024 р., 10:21
18 січня поліцейські-психологи організували для колег із Коростишева інтерактивні заняття задля підвищення рівня обізнаності у питаннях ментального здоров’я в межах впровадження проєкту «Пункт психологічних практик». Подібні тренінги також проводяться й у рамках реалізації Всеукраїнської Програми ментального здоров'я «Ти як?», яку впроваджує перша леді України Олена Зеленська.
18 Січня, 2024 р., 16:33
Чим більше дитина пізнає світ, тим ширшу палітру емоцій відчуває. І, звісно ж, серед її різноманіття трапляється… страх.
18 Січня, 2024 р., 12:20
У шаленому ритмі життя, у тривалій напрузі ми не відразу помічаємо, як виснажуємося. Здається, тримаємося, та з кожним днем все гірше. У цей час важливо помітити дзвіночки про втому, що накопичилася, і вчасно потурбуватися про свій стан — змінити діяльність, звички, переглянути режим сну й харчування, спосіб проведення вільного часу тощо.
12 Січня, 2024 р., 18:19
Свою стежку ментального здоров’я обрала Брусилівська громада, де сьогодні, 12 січня, у селищному будинку культури  для батьків-вихователів  дитячих будинків сімейного типу, тих, хто виховує дітей з інвалідністю, людей поважного віку було організовано  інтерактивний івент  «Подорож до ментального здоров’я».
12 Січня, 2024 р., 09:30
Тривожність, стреси, страх, розгубленість... На жаль, такий стан душі став звичним явищем у нинішній неспокійний для кожного українця час. В межах інтерактивного івенту «Стежка ментального здоров’я», що охопив усі громади Житомирського району, у Потіївській зосередилися саме на темі психологічної допомоги при стресі. Інформаційно-просвітницьку бесіду з елементами тренінгу провела з освітянами місцевої гімназії психолог Оксана Симончук.
11 Січня, 2024 р., 18:00
В умовах воєнного стану, коли людей почасти охоплюють почуття розгубленості, емоційного виснаження, зниження стресостійкості, навички підтримки себе і один одного стають життєвою необхідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь