Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ти як?

29 Січня, 2024 р., 11:28
Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха. Щоразу у новинах ми чуємо про потерпілих, які зазнали гострої реакції на стрес. І події цього ранку, на жаль, не виключення. У сьогоднішньому матеріалі згадуємо, що таке гостра реакція на стрес та які її можливі наслідки.
27 Січня, 2024 р., 10:54
Ментальне здоров’я є невід’ємним від фізичного. Тож наразі тисячі українських медиків первинної ланки, зокрема й сімейні лікарі, проходять навчання за програмою ВООЗ mhGAP.
26 Січня, 2024 р., 09:27
Під головуванням першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко відбулося чергове засідання Координаційного центру з питань підтримки цивільного населення області.
25 Січня, 2024 р., 09:08
В рамках Всеукраїнської програми “ТИ ЯК?”, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, у місті Житомир на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка функціонує Центр Психологічного Здоров’я. За даними Міністерства охорони здоров’я, не менше ніж 15 мільйонів громадян України відчувають погіршення психоемоційного стану різного ступеня важкості.
24 Січня, 2024 р., 14:36
Протягом січня поточного року в кожній громаді Житомирського району, в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»,  проходили інтерактивні заходи під назвою «Стежка ментального здоров’я».
24 Січня, 2024 р., 13:14
Психологічна підтримка та моральна реабілітація – те, що так необхідно сьогодні кожному з нас – і дорослим, і дітям.
24 Січня, 2024 р., 09:03
Координаційний центр з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України розпочинає новий сезон інтерв’ю з експертами на тему ментального здоров’я.
23 Січня, 2024 р., 13:21
25 січня о 10:00 запрошуємо долучитися до експертної зустрічі-презентації Програми життєстійкості, розробленої у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованою Першої леді Олени Зеленської.
23 Січня, 2024 р., 09:44
Коли тривожність краде думки, згадуйте просту техніку дихання по трикутнику. Вона допоможе приборкати емоції та зібратися. Ритм дихання можна змінювати та робити його найбільш комфортним для себе.
22 Січня, 2024 р., 16:12
Тривожність і відчуття напруги в тілі — основні наслідки тривалого стресу, згідно з останнім дослідженням Gradus Research за жовтень 2023 року. Ці симптоми — вагома причина звернутися до спеціаліста або свого сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер може надавати підтримку з ментального здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь