Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Червня, 2024 р., 14:51
В «Об’єднанні матерів і дружин Захисників України» створили відеоролик, щоб привернути уваги суспільства до щоденної хвилини мовчання.
21 Червня, 2024 р., 16:38
Сьогодні, напередодні Дня державної служби України, начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк привітав державних службовців з їхнім професійним святом.
21 Червня, 2024 р., 16:00
У Житомирі на базі філії Житомирського обласного центру зайнятості розпочав роботу регіональний офіс «Зроблено в Україні». Відкриття офісу відбулося за участі начальника Житомирської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка, заступника начальника Житомирської ОВА Костянтина Лопушанського, директора Державного центру зайнятості України Юлії Жовтяк, директора Житомирського обласного центру зайнятості Ганни Корінної, директора департаменту соціального захисту Житомирської ОВА Оленою Грищук та представників місцевого бізнесу, ЗМІ.
20 Червня, 2024 р., 15:52
20 червня 2024 року в Житомирській районній військовій адміністрації відбувся семінар з актуального питання: «Організація роботи служб у справах дітей щодо забезпечення житлових та майнових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа».
20 Червня, 2024 р., 09:25
Багато невеликих обʼєктів генерації електроенергії – це шлях до енергонезалежності та стійкості від ворожих атак. Як це працює та що робить Уряд для децентралізації енергосистеми, дивіться в інфографіці.
19 Червня, 2024 р., 15:35
Про це розповіла оперуповноважена відділу протидії кіберзлочинам в Житомирській області Департаменту кіберполіції НПУ Марія Салига.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь