Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Червня, 2024 р., 08:01
Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська взяли участь в офіційній міжнародній церемонії відзначення 80-річчя висадки військ союзників у Нормандії.
06 Червня, 2024 р., 17:02
6 червня, у День журналіста України, начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк зустрівся з представниками ЗМІ, працівниками, відповідальними за інформаційну діяльність та комунікації з громадськістю територіальних громад району, які щодня працюють над тим, щоб жителі регіону були в курсі всіх подій.
06 Червня, 2024 р., 08:00
У межах візиту до Катару Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Еміром країни шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані.
05 Червня, 2024 р., 13:44
5 червня за сприяння Житомирської обласної військової адміністрації, Житомирської районної військової адміністрації діти пільгових категорій нашого району відправились на відпочинок.
04 Червня, 2024 р., 10:20
Сьогодні, 4 червня, в Україні відзначається День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації.
04 Червня, 2024 р., 08:58
Цей день, запроваджений Верховною Радою України 1 червня 2021 року, співпадає з Міжнародним днем невинних дітей - жертв агресії.
03 Червня, 2024 р., 16:34
Сьогодні, 3 травня, за дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталя Бунечка начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк спільно зі своїм заступником Сергієм Кириченком завітав до Попільнянської територіальної громади з почесною місією – привітати зі сторіччям від дня народження ветерана праці, людину з великим серцем та відкритою душею, невтомного трудівника Михайла Карповича Жовтюка.
03 Червня, 2024 р., 16:05
Сьогодні, 3 червня 2024 року, за дорученням начальника Житомирської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка, заступник голови Павло Куц відвідав дитячий будинок сімейного типу родини Клімачових, який функціонує на території Тетерівської громади.
03 Червня, 2024 р., 15:09
Цими вихідними на Житомирщині перебувала естонська делегація разом з Першою леді України Олена Зеленська. Вони обговорили реалізацію проєкту «Адреса дитинства», який естонські колеги самостійно масштабують на Житомирщині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь