Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Червня, 2024 р., 10:35
14 червня відзначається Всесвітній день донора крові. Цього року він має особливе значення, адже Україна бореться з жорстокою війною, яка щодня забирає життя людей.
14 Червня, 2024 р., 08:48
Підписання двосторонньої безпекової угоди між США та Україною підтверджує надійну підтримку незалежності України з боку Сполучених Штатів. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в Італії під час спільної пресконференції з Президентом США Джозефом Байденом.
13 Червня, 2024 р., 08:00
Під час візиту до Саудівської Аравії Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі Спадкоємним принцом, Прем’єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль Саудом.
12 Червня, 2024 р., 13:45
11 червня у Житомирській області відбулася зустріч «Шлях гідності: захист прав людини в умовах воєнного стану», яка стала важливою платформою для обговорення та розв’язання актуальних питань у сфері прав людини.
12 Червня, 2024 р., 11:29
Сьогодні як ніколи населення України потребує допомоги з підтримки психологічного, психічного здоров’я, юридичної, соціальної допомоги та послуг, якісного медичного супроводу та іншої допомоги, адже щодня ми потерпаємо від подій війни, спричиненої росією.
11 Червня, 2024 р., 08:00
Коста-Рика стала 50-ю країною, яка приєдналася до проєкту першої леді України «Українська книжкова поличка». Про це повідомила Олена Зеленська. 
07 Червня, 2024 р., 15:34
З метою посилення обороноздатності Житомирської області та захисту населених пунктів від можливих агресій, за дорученням начальника ОВА Віталія Бунечка, його заступник Олександр Федько провів робочу нараду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь