Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Червня, 2024 р., 15:09
Цими вихідними на Житомирщині перебувала естонська делегація разом з Першою леді України Олена Зеленська. Вони обговорили реалізацію проєкту «Адреса дитинства», який естонські колеги самостійно масштабують на Житомирщині.
03 Червня, 2024 р., 08:00
Після участі в саміті «Діалог Шангрі-Ла» Президент України Володимир Зеленський здійснив візит до Республіки Філіппіни, де провів зустріч із Президентом цієї країни Фердинандом Маркосом-молодшим, яка стала першою в історії двосторонніх відносин.
02 Червня, 2024 р., 09:12
На полях саміту «Діалог Шангрі-Ла» Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом Демократичної Республіки Тимор-Лешті Жозе Мануелем Рамошем-Ортою, яка стала першою в історії двосторонніх відносин.
02 Червня, 2024 р., 08:07
На полях щорічного Азійського саміту з питань безпеки «Діалог Шангрі-Ла» в Сінгапурі Президент України Володимир Зеленський зустрівся з обраним Президентом Індонезії Прабово Субіанто, якого ще раз привітав із перемогою на виборах у березні цього року.
01 Червня, 2024 р., 08:00
На полях саміту Україна – Північна Європа Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Фінляндії Александром Стуббом, а також прем’єр-міністрами Данії, Норвегії та Ісландії Метте Фредеріксен, Йонасом Гаром Стере та Б’ярні Бенедіктссоном.
31 Травня, 2024 р., 13:41
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей Житомирська районна військова адміністрація за сприяння Спеціалізованого дитячого кінотеатру ім. Івана Франка організувала безкоштовний показ фільму "Гарфілд у кіно" для близько 120 дітей.
30 Травня, 2024 р., 14:03
Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, його заступник Юрій Денисовець та начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк здійснили робочу поїздку до Головинського вищого професійного училища нерудних технологій (ГВПУ НТ), що в Черняхівській громаді.
30 Травня, 2024 р., 10:23
29 травня 2024 року начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко спільно з начальником Житомирської районної державної адміністрації Юрієм Тарасюком здійснили робочий візит до Хорошівської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь