Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Травня, 2024 р., 17:21
Відсьогодні жителі Хорошівської громади Житомирської області можуть почуватися ще безпечніше, адже в них з'явилася сучасна поліцейська станція!
29 Травня, 2024 р., 16:22
Про це розповіла начальниця відділу активних програм зайнятості управління реалізації політики зайнятості Житомирського ОЦЗ Олена Мельник на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА.
29 Травня, 2024 р., 12:22
Цей день є свідченням глибокої поваги до самовідданих чоловіків і жінок, які, ризикуючи власним життям, несуть службу в миротворчих місіях під прапором ООН.
29 Травня, 2024 р., 08:21
У Лісабоні Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Португалії Луїш Монтенегру підписали двосторонню Угоду про співробітництво у сфері безпеки.
28 Травня, 2024 р., 16:53
У Брюсселі разом із Прем’єр-міністром Александром Де Кроо підписали двосторонню Угоду про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку між Бельгією та Україною.
28 Травня, 2024 р., 08:00
Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес у Мадриді обговорили ситуацію на фронті та потреби Сил оборони, зокрема посилення української ППО, підготовку до Саміту миру й майбутнє відкриття переговорів про вступ України до ЄС. Про це вони повідомили під час спільної пресконференції.
24 Травня, 2024 р., 16:35
Сьогодні, 24 травня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні. Воно дозволить лікарям надавати вкрай важливу допомогу маленьким пацієнтам.
24 Травня, 2024 р., 11:34
25 травня Україна вчетверте відзначає День державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації. Це свято  є свідченням визнання важливої ролі, яку відіграють співробітники служби у забезпеченні національної безпеки України в умовах воєнного стану та постійних загроз у кіберпросторі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь