Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Квітня, 2024 р., 10:29
15 квітня у м. Коростишів було відкрито клініко-діагностичну лабораторію у «Коростишівській центральній районній лікарні».
15 Квітня, 2024 р., 11:27
БО «Благодійний фонд «Люмос Україна» в рамках проєкту Ukraine Emergency Response розпочинає роботу над формуванням Молодіжного офісу LUMOS у Житомирській області з числа молоді від 14 до 23 років з досвідом перебування в інституційних закладах, сімейних формах виховання, молодих людей з інвалідністю та дітей з-поміж ВПО.
13 Квітня, 2024 р., 14:13
На майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко традиційно підбив підсумки роботи за тиждень.
13 Квітня, 2024 р., 10:25
Сумна і водночас важлива для людської пам’яті подія зібрала у селі Березівка представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, духовенство, військових, громадськість: тут відбувся мітинг-реквієм з нагоди  відкриття  Дошки вшанування пам’яті полеглих Героїв Березівської громади. 
12 Квітня, 2024 р., 17:54
12 квітня 2024 року у Чернівцях відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Це вже шосте засідання Конгресу. Участь у заході взяли Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, представники Уряду, територіальних громад, органів місцевого самоврядування та начальники обласних адміністрацій.
12 Квітня, 2024 р., 17:40
Президент України Володимир Зеленський узяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад у Чернівцях.
12 Квітня, 2024 р., 08:00
Саме цього року потрібно сконцентрувати весь спільний потенціал на тому, щоб захистити і Україну, і незалежність кожного народу, який межує з Росією. Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час пресконференції за підсумками саміту Ініціативи трьох морів.
10 Квітня, 2024 р., 15:16
Щоб допомогти креативній індустрії презентувати свої послуги англійською мовою для виходу на іноземні ринки та здобути знання про міжнародний PR, мовна програма Future Perfect спільно з CASES запускає безоплатну акселераційну програму.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь