Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Травня, 2024 р., 10:20
Наразі триває підготовка до Глобального саміту миру на рівні лідерів держав, який відбудеться у Швейцарії.Саміт покликаний на основні попередніх дискусій, побудованих на українській Формулі миру, почати напрацювання спільного плану миру, який би підтримали більшість держав світу. Про це наголосив під час Другого Міжнародного Саміту міст та регіонів керівник Офісу Президента України, Голова Президії Конгресу Андрій Єрмак.
09 Травня, 2024 р., 14:00
7 травня у Брусилівській громаді на Житомирщині відбулася акція «Благодійний марафон писанки». Мета доброчинного заходу – збір коштів на придбання дронів для захисників, уродженців громади, які вони ефективно використовують у боротьбі з ворогом.
08 Травня, 2024 р., 12:30
Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Сьогодні в усіх куточках Житомирського району відбулися меморіальні заходи на знак ушанування пам’яті загиблих під час найстрашнішої та найкривавішої війни минулого століття. 
08 Травня, 2024 р., 12:22
Уряд оновив правила перетину кордону для студентів. Тепер не тільки дівчата, а й хлопці також можуть виїжджати на навчання за програмами академічної мобільності.
08 Травня, 2024 р., 09:06
«Вони вриваються у твій дім. Приходять убивати, спалювати, страчувати. Вони не шкодують нікого – літніх людей, жінок, дітей… Вони – звірі…»
07 Травня, 2024 р., 08:00
Президент України Володимир Зеленський провів телефонні розмови з президентами Литви і Польщі Гітанасом Наусєдою і Анджеєм Дудою та прем’єр-міністрами Естонії і Канади Каєю Каллас і Джастіном Трюдо.
06 Травня, 2024 р., 17:12
У рамках національного проєкту «Безпечна країна» з 13 по 19 травня 2024 року в Україні буде проведено перший етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП».
06 Травня, 2024 р., 16:09
Національним Фестивалем “Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 09 травня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь