Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Травня, 2024 р., 13:16
Сьогодні, 17 травня 2024 року, відбулось засідання двадцять восьмої сесії Житомирської районної ради.
17 Травня, 2024 р., 10:27
У центрі селища Романів Житомирського району відбувся весняний ярмарок, приурочений Дню вишиванки. Захід, який був організований та проведений з благодійною метою, а саме збір коштів на підтримку захисників України, зібрав громаду на площі Єдності.
15 Травня, 2024 р., 15:20
У цей складний для України час, коли триває війна, родини українців переживають свої непрості випробування. У когось рідні захищають нашу Батьківщину зі зброєю в руках, інші моляться за їх повернення та мріють про мирний день, коли всі знову будуть разом, а хтось, на жаль, втратив своїх близьких назавжди… Хтось втратив домівку і був змушений поїхати далеко від рідної землі, а хтось залишається і щодня наближає перемогу України своєю працею, волонтерськими справами.
14 Травня, 2024 р., 13:58
13 травня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом зі своїм заступником з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександром Федьком, міською владою, керівниками громад, Національної поліції, Військової служби правопорядку та усіма причетними до процесу мобілізації обговорили поточний стан справ щодо виконання завдання, поставленого Генеральним штабом.
14 Травня, 2024 р., 10:41
Сьогодні, у День пам'яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни, ми вшановуємо неймовірний героїзм та людяності тих, хто став на захист інших у найтемніші часи.
13 Травня, 2024 р., 16:41
Метою державної політики у сфері організації та проведення азартних ігор є створення умов для зниження соціальних ризиків, пов’язаних з їх організацією та проведенням, а принципами такої політики є захист прав, законних інтересів, життя та здоров’я громадян, а також боротьба з ігровою залежністю (лудоманією).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь