Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ти як?

06 Березня, 2024 р., 11:14
Коли близька людина йде на фронт — це стрес для всієї родини. Страх утрати, постійні тривога і втома — усе це накопичується, виснажує і може призводити до порушень ментального здоровʼя. 
05 Березня, 2024 р., 11:39
У складний момент, особливо якщо нас немає поруч, дитину може підтримати Символ сили. Це може бути будь-яка річ: сувенір, мушля, фотографія чи іграшка. Створіть такий символ разом — нехай вона звертається до нього, коли нервує, коли потрібно заспокоїтися та зосередитися.
29 Лютого, 2024 р., 09:58
Памʼятаємо, що ви любите вправи на усвідомленість (або ж майндфулнес). Це справді класний інструмент боротьби зі стресом і тривожністю — водночас приємний і доступний, де б ми не були. Головне — зосередитися на моменті «тут і зараз» та залучити якомога більше органів чуття.
27 Лютого, 2024 р., 11:52
Програма життєстійкості передбачає психосоціальну підтримку всіх мешканців громади, які цього потребують: військових, переселенців, батьків із дітьми, людей у складних життєвих обставинах.
26 Лютого, 2024 р., 12:09
Турбота про ментальне здоровʼя — це не тільки про психологів і терапію, це й про любов до себе та час для себе. Ми звикли відкладати це на міфічне «потім», але ще не пізно позбутися поганої звички.
23 Лютого, 2024 р., 08:19
Навʼязливі думки про щось погане чи обтяжливі спогади — теж привід звернутися до спеціаліста або сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP. Особливо, якщо вони виснажують уже тривалий час.
21 Лютого, 2024 р., 11:14
Назад до цивільного життя повертається все більше захисників і захисниць України. Це наші однолітки, однокласники, це люди, які стоять поруч у метро чи на касі, і мало що видає в них ветеранів війни. Власне, як і те, крізь що вони проходять, аби повернутися не лише додому, а й до нормального життя.
19 Лютого, 2024 р., 10:37
Про це свідчать результати другої хвилі дослідження компанії Gradus у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».
14 Лютого, 2024 р., 15:28
Мова про мам, що часто нехтують відпочинком, власним сном і здоров’ям – аби лише у рідних все було добре.
14 Лютого, 2024 р., 11:02
Не журіть себе, якщо ввечері ви й не помітили, як проміняли фільм чи книгу на вірусні ролики у мережі. Часом такий контент відволікає, заспокоює, інколи навіть мотивує. Як це працює? Вимикаємо відео прання килимів і розповідаємо в інфографіці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь