Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ти як?

13 Лютого, 2024 р., 14:16
Стартував новий сезон подкасту «Простими словами». І відкриває його розмова з ізраїльським професором Мулі Лахадом — про феномен стійкості під час тривалих воєнних дій та творчий підхід до роботи з травмою.
12 Лютого, 2024 р., 14:04
Пам’ятаймо, що батьки дітей з інвалідністю не потребують особливого ставлення чи специфічного спілкування. Вони такі ж батьки, як усі інші.
12 Лютого, 2024 р., 09:30
Мова про мам, що часто нехтують відпочинком, власним сном і здоров’ям – аби лише у рідних все було добре.
09 Лютого, 2024 р., 09:28
До 14 лютого 2024 року надавачі соціальних послуг можуть податися на конкурс та отримати фінансування на надання комплексної послуги з формування життєстійкості в межах пілотного проєкту Мінсоцполітики. До участі запрошуються представники громадського сектору та комунальні некомерційні підприємства.
08 Лютого, 2024 р., 13:23
Щойно стає відомо про постраждалих через ворожі обстріли, на допомогу поспішають рятувальники, медики, а також психологи, готові надати допомогу тим, хто зазнав гострої реакції на стрес.
07 Лютого, 2024 р., 11:24
Варіанти відповідей, що будуть зрозумілі кожному – це цикл ілюстрацій «Ментальне здоров’я – це…».
06 Лютого, 2024 р., 16:10
Складні та емоційно виснажливі дні бувають у кожного. Важливим завданням в такі моменти є збереження емоційної рівноваги та уникнення образи близьких людей.
06 Лютого, 2024 р., 10:01
Про це свідчать результати другої хвилі дослідження «Ментальне здоров’я та ставлення українців до психологічної допомоги під час війни». Його провела компанія Gradus Research у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.
02 Лютого, 2024 р., 10:22
Якщо ваш стан змінився, скажімо, кудись поділася звична активність, погіршилися сон чи апетит, а від мотивації досягати цілей не лишилося і сліду, — це може бути сигналом, що вашій менталочці необхідна підтримка.
31 Січня, 2024 р., 14:22
Особистість людини, її самооцінка, світогляд формуються з дитинства. Неабияку роль у цьому відіграють стосунки з батьками чи опікунами, які є авторитетом, джерелом любові та безпеки (або ж принаймні мають бути).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь